Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2019.07.08

Raklapos állvány és állvány bérlésre lenne szüksége?

/ Menüpont: Nyitóoldal

raklapos állványok olyan megszokottnak nevezhető  raklaptároló tárgyak polcok, melyek raklapon tárolt termékek elhelyezésére rendelkeznek. Az összes berendezés szabadon hozzáférhető a kiszolgáló berendezésre, a be- illetve kitárolást targonca végzi a raklapos állványoknál. A kiváló  stabilitás következtében és a munkavédelmi előírásoknak megfelelően a sorok raklapos állványrendszereknél minimum 2 darab gerenda-szint szükséges. Raklapos állványrendszerek miatt kérvényezze munkásaink ajánlásával! Állványrendszer árak miatt hívják fel  munkásainkat!

 
Teljes bejegyzés

2019.07.08

Öntöde és 3D nyomtatás árakra tartana igényt?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Nem is volt még olyan korán, hogy maga a computer is újdonságnak emlegethettük az írógép elvégzésénél – azzal a tagadhatatlan előnyével és versenyelőnnyel is rendelkezve, hogy immár nem kellett minden egyes dokumentumot újra és újra, egyenként legépelnünk, hanem lehetőségünk adódott egészen egyszerűen több példányt kinyomtatni belőlük a varázslatos nyomtató, a megváltónk segítségével ami nem más mint a 3D nyomtatás Budapest területén.  3D nyomtatás árak kellenének, igényeljenek kalkulációt munkásainktól!

 
Teljes bejegyzés

2019.07.08

Gépszállítás és tereprendezés árak miatt hívjon fel minket!

/ Menüpont: Nyitóoldal

A nagyon jó alkalmazkodás és funkcionalitás megtestesítői olyannyira, hogy a gépszállítás munkagéppel szinte egyet mutat nem csak ezzel a divattal, hanem magával a munkagép, építőgép kategóriával is. Masszív kivitelezés, megfelelő mozgathatóság és optimális tereprendezés  teljesítmény-súly arány jellemzi,a munkagép szállítás árak  valamint az, hogy a Bobcat kompakt rakodógépek a szélsőséges időjárási és terepviszonyok közepette is kiválóan működnek.

 
Teljes bejegyzés

2019.07.05

Acélszerkezet gyártás és daru szerelés kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

daru forgalmazás mint apróbb daruk viszonylag alacsonyabb teherbírású eszközök, jellemzően néhány tonna emelésénél többre nem mutathatóak.  A legkisebb mini berendezések  5-6 méteres gémmel rendelkeznek, a hatalmasabb, robosztusabb darabok a daru szerviznél  elérik a 20-25 méteres gémhosszat is, ami már egy autódaru paramétereivel vetekszik. Ahogy a toronydaruk, a kisebb egységek is szerelhetők segédgémmel, amely ugyan a terhelhetőség csökkenését jelenti,  a  daru szerviznél  de az alapgém meghosszabbítását mutatja.A más-más terhek magasba emelésére, vagy a daru javításnál jelentős szintkülönbségekben történő átmozgatására, az autódaru a legideálisabb munka eszköz. Acélszerkezet gyártás miatt vegyék fel személyzeteinkkel a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.07.05

Infraszauna és szauna kályha árakra lenne szüksége?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Amennyiben szauna kályha árakat kérvényezné befolyásolhatja az  oldalfala, vagy mennyezete tartalmaz szigetelés általi kő/üveg és még emlegethetnénk elemeket a teljesítményénél emelkedni szeretnének!

 
Teljes bejegyzés

2019.07.04

Festés, lakásfelújítás árak Budapesten azonnal!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Rengeteg személynek okozhat problémát a lakás beszerzés  hiszen az ingatlanárak egyre inkább nőhetik ki magukat és a lakásfelújítási költségek se kevesek. Lakásfelújítás árak miatt vegyék fel embereinkkel  a kapcsolatot! 

 
Teljes bejegyzés

2019.07.04

Klímaszerelés és mosógép szerelés érdekelné?

/ Menüpont: Nyitóoldal

A gázkészülék karbantartása, szerelés alatt a mechanikus és elektromos alkatrészek meghibásodásának elhárítását értjük. A gázkészülék tisztítása folyamatánál a tönkrement alkatrészeket a szerelő kicseréli, megcsinálja a gázkészülék szakszerű karbantartását is, odafigyelve az esetleges további meghibásodások kiküszöbölésére. 

 
Teljes bejegyzés

2019.07.04

Költöztetés, lomtalanítás árak kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal
A jártas családok  azaz a költöztetők – beszéljen akár belföldi szállításról kedvező költöztetés árakon Budapesten, nemzetközi költöztetésről iroda költöztetésről vagy lomtalanításról – általában egyetértenek abban, hogy a költözéshez való felkészülést nem szabad az utolsó pillanatra hagyni. Lomtalanítás árak miatt vegyék fel emberünkkel  az igényieket!
 Lomtalanítás Budapesten és országosan is biztosítjuk a folyamatot!
 
Teljes bejegyzés

2019.07.02

Műanyag tartály és pp medence összegekre lenne szüksége?

/ Menüpont: Nyitóoldal

 

Az esővíz összeszedésére és hasznosítása a lehető leggazdaságosabb lehetőség a mai világban, nem csak takarékos megoldás, de hatalmas előrelépés a környezetvédelem területén is ha a műanyag tartályokat kérvényezne.  Teraszburkolat miatt vegye fel munkásainkkal a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.07.02

Falszigetelés és utólagos vízszigetelés kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Klíma-, energia-, de legfontosabbként  pénztárcatudatos munkálatainkban egyre nagyobb szerephez jut az épületek falszigetelése. Az új otthonok  átgondolt tervezésével, illetve a régiek komplex, utólagos falszigetelésével a fűtésszámlánk akár a felére is csökkenthető, tehát 8-10-12 év alatt megtérül a beruházás. Habár, hogy az építész és a kivitelező gondolt is ahhoz, amit elvállal, valamint a falszigetelési rendszer elemei valóban megfelelnek az előírt paramétereknek. Sajnos, a hamisított tárgyak és a kókler „szakik” nagy számban és megkülönböztető jelzés nélkül hemzsegnek az utólagos falszigetelési területén. Külön-külön is hatalmasat lehet velük szenvedni, hát még együttesen az utólagos falszigeteléssel. 

 
Teljes bejegyzés