Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2019.05.15

Infra szauna miatt tárcsázzon fel minket!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Infraszauna árak miatt hívna fel minket központunknál! Akik szeretnek szaunázni egyhangúan azt állítják, hogy a szaunázás lényegesen javítja a közérzetüket, ezért fáradt és elcsigázott állapotban is örömmel sietnek be egy infraszauna berendezésbe.

 
Teljes bejegyzés

2019.05.15

Autómentés Budapest területén kedvező árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Nem számít, hogy pár kilométert kell megtenni az autómentés Veszprém megyei járművel vagy több ezer kilométert, mi készen állunk, hogy segíthessünk bajba jutott autóstársunknak.

 
Teljes bejegyzés

2019.05.15

Autómentés Sopron megye területén!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Az összes személyzetünk nagyon jó kommunikációs képességű az autómentés Veszprém megye területén, több éves tapasztalattal rendelkező, profi szakember. Személyzetünk az összes járműre érvényes jogosítványokkal, valamint a kiegészítő vizsgákkal (pl: GKI) is rendelkeznek az autómentés Pest megyeterületén. Minden pillanatban tudásuk legjavát adják az autómentés Somogy megye területén.

 
Teljes bejegyzés

2019.05.14

Akkreditált kalibrálás miatt tárcsázzon fel minket!

/ Menüpont: Nyitóoldal

A tárgyakhoz tartozó rendszert megnyitjuk, majd a darabot a tárgyasztalra helyezzük a keménységmérőknél. A gép optikai folyamata és vezérlője úgy lett kialakítva, hogy nem szükséges az alkatrészt pozicionálni, a rendszer automatikusan megkeresi azt az optika fókuszterében a keménységmérőknél. A beállított tűrések tudatában a profilprojektoroknál, az eszköz az elkészített kép alapján minősíti az alkatrészt, hogy az megfelelt-e az előírásoknak. Egyszerre több tárgy mérésére is van lehetőség a profilprojektoroknál. Kontúrmérők miatt vegyék fel vállalatunkkal a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.05.14

Tengeri szállítmányozás és közúti szállítmányozás kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Ennek köszönhetően az egységre jutó közúti szállítmányozás ( tonnakilóméter ) olcsóbb mint a többi szállítási technikánál. Árucsomagolás miatt vegye fel központunkkal a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.05.14

Kcr daru és autódaru bérlés kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Kcr daruink tökéletes műszaki színvonalát folyamatos karbantartással és fiatal gépek beszerzésével tudjuk biztosítani. Kcr daruink kezelését jól képzett, több éves szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársak végzik, ami garanciát jelent szolgáltatásunk kifogástalan minőségére.

 
Teljes bejegyzés

2019.05.13

3D nyomtatás és öntöde Budapesten!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Általában nagyon nagy csodálkozással tölti el azt az embert a tudomány és technológia fejlődésének bámulatos üteme a 3D nyomtatásterületén!. 3D nyomtatás árak miatt vegyék fel vállalatunkkal az igényeiket!

 
Teljes bejegyzés

2019.05.13

Autófényezés és karosszéria javítás miatt hívjon fel minket!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Így jönnek létre azok a házilag elvégzett megoldások, amelyek kijavítása még a leginkább rutinos karosszéria lakatosoknak, autófényezőknek is nehézséget okoz. Autófényezés árak kellenének, vegyék fel vállalatunkkal az igényeiket!

Az autófényezést egy profi helyszínen mindig megelőzi a szakszerű megcsinálást, amely többnyire autójavítást, karosszéria javítást vagy más autó  karosszéria lakatos munkákat is igénybe vehet – ezeknek megfelelően alakulnak az autófényezés árak Budapesten.

Az autófényezés árak fővárosunkban is változók lehetnek attól számítva, hogy mennyire komplex szolgáltatásra van szükségünk és mennyire szoros határidővel szeretnénk az autófényezést Budapesten igénybe venni. Kárfelvétel miatt tárcsázzanak fel minket ha igénye lenne ránk! 

 
Teljes bejegyzés

2019.05.10

Lefolyótisztítás, duguláselhárítás és csatornatisztítás árak kellenének!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Amikor nincs kegyelem: ha eldugult, azonnal munkást kell hívni a duguláselhárításra!

 
Teljes bejegyzés

2019.05.09

Masszázs 9.kerületében várja hogy segítsen a hátán!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Gyógymasszázs kellene, tárcsázza fel cégünket ha segítségre szorulna! A svéd masszázs 9.kerületben meztelen test felületén, vivőanyaggal (krém) vagy nélküle végzem.   Masszőr 9.kerületben lessük a ajánlat igényét ha igényt tartana személyzetünkre! Csontkovács Budapesten keressen ajánlatért! Gyógymasszázs 9.kerületében lessük időpontért!

 
Teljes bejegyzés