Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2019.12.12

daru, acélszerkezet gyártásra lenen igénye?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Mi, a Pannon Daru Plusz Kft. emeléstechnikával, fémegységekkel és az élelmiszeriparban használt feldolgozó tárgyakkal  foglalkozó komplex vállalat vagyunk. Brigádunk   a tervezéstől a kivitelezésig, valamint a daru telepítés illetve szerelés során felmerülő feladatok megoldásában és a garancián túli folyamatokkal állnak megrendelőink rendelkezésére. 

 
Teljes bejegyzés

2019.12.12

Homokszórás kedvező árakon Szombathelyen!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Ha az évek alatt a térkőre és a fugákba lerakódott koszok  (moha, gaz, gombás foltok stb.) miatt már a burkolat cseréjét fontolgatja vagy próbálkozott manuálisan  elvégezni  a szemcseszórást, de nem hozta a várt eredményt, akkor érdemes szakemberhez fordulni! Szemcseszórás árak miatt vegye fel embereinkkel a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.12.10

Robogó alkatrész, motor szerviz árak kellenének?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Robogó alkatrész árakra lenne kérvénye, vegye fel cégünkkel a kapcsolatot! Vannak motorszervizelési munkálatok, amit viszonylag rövid idő alatt, 1-2 órán belül, el tudom végezni a motorodon, és ha neked úgy kényelmesebb, akár meg is várhatod. Lehet a motorszerviznél vannak: olajcsere, olajszűrő csere, fékbetét csere, fékfolyadék (fékolaj) csere, kuplungfolyadék csere, első és hátsó lánckerék és lánc (lánc szett) csere, állapot felmérés stb. Ez az idő típusonként változó  a motorszerviz Budapest részlegénél  és feltétele, hogy a szükséges alkatrészt be tudjam szerezni és itt legyen hozzá.
Bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges a motorszerviz Budapesti vállalatunknál! Robogó szerviz árak miatt igényelje embereinktől a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.12.10

PP medence és műanyag tartály gyártás kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Valódi minőségre vágyik, de az is fontos mindenkinek, hogy kedvező összegen  szerezhesse be a pp medence terméket, amire szüksége van? Kiváló lenne olyan területről rendelni a pp medence terméket, ahol meghallgatják a kéréseit és igényeit, és ahol igazán törekednek arra, hogy azokat meg is valósítsák? Akkor megfelelő  helyen van mert mi vagyunk a pp mednecék kollégái!

 
Teljes bejegyzés

2019.12.09

Mosógép szerelő és klímaszerelő Budapesten és Pest megyében!

/ Menüpont: Nyitóoldal

A légkondi beltéri egység belseje a folyamatos páralecsapódás miatt hűtési üzem közben nedves, ami kedvez a baktériumok, vírusok és gombák elszaporodásának a klímaszerelő területén. Klímaszerelő Budapesten korrekt összegeken vállaljuk a munkát!

 
Teljes bejegyzés

2019.12.05

Autómentés, autómentő Budapesten precíz árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Bár reméljük, hogy velünk nem fog előfordulni, hogy bármilyen baleset érne bennünket, vagy ne adj Isten lerobbanjon az autónk, ennek ellenére nem árt, ha bizonyos eszközök mindig velünk utaznak a járműben, ha útra kelünk és nem biztos hogy egyből az autómentést kell hívnunk. Ilyenkor arra is gondoljunk, előfordulhat, hogy nem is nekünk lesz rá szükségünk, hanem egy másik autós társunknak, akit baleset ért vagy éppen az autómentéses cégnek. Autómentés árak miatt vegyék fel irodánkkal a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.11.25

nemzetközi autószállítás, autószállítás Belgiumból kedvező árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Rengeteg alkalomkor előfordul velem vagy többi autómentőssel is,hogy elindulunk lehet az Hamburgba 2db autóért két ügyfélnek előre megbeszélt időpontban az autószállítás miatt.Kiérünk és  előfordul hogy eladták a négykerekűt vagy nem olyan az autó mint a neten(kozmetikázták)ilyenkor felhivom az ügyfelemet,hogy biztos kell-e az autószállítás. A lényeg az nem kell a kocsi   és hirtelen nem talál másikat és még sorolhatnánk  és ekkor jövünk mi az autószállítás kamionnal való munkával. Marad 1db üres helyem az autómentőn miközben az autószállítás kamionnal való folyamatot végzem.Na ilyenkor megy a kavarás minnél korábban  kell még egy autó és persze így az autószállítás árak is emelkedni fognak.Vagy én rendelek  egyet kínomban és majd eladóm itthon(1-3hét) vagy kapok valahonnan egy visszfuvart amivel az autószállítás árak emelkedni fognak. Ilyenkor megcsinálom  azt ami Hamburg-Budapest útvonalban van négykerekű  felveszem és hazahozom akár 70Ft/km-ért is természetesen oda-vissza útat kell számolni pl:Hamburg oda-vissza 2400km akkor 2400x70=168.000Ft a végösszeg ami nagyon jó ár ha azt vesszük 170.000Ft alatt senki nem hozná el az autót Hamburgból max kamionos gyüjtő 4-500euróért a nemzetközi autószállítás területén.  Nemzetközi autószállítás árak miatt tárcsázzanak fel minket embereinket!

 
Teljes bejegyzés

2019.11.22

Autómentés, autómentő és sofőrszolgalat Budapesten kedvező árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Sofőrszolgálat árakra lenne kérvénye, nézzen szét áraink közül! Talán nem túlzás kijelenteni, hogy az autósok legnagyobb félelme a balesetek mellett a lerobbanás amikor autómentéses céget kell felhívnunk. Pláne, ha az autópályán történik, azonban az sem túl megnyugtató, ha egy elhagyatott útszakaszon mert akkor az autómentéses cégnek nehéz megtudni ahogy hol  vagyunk. Autómentés árak kellenének, nézzen szét áraink között ! 

 
Teljes bejegyzés

2019.11.22

Menyasszonyi ruha, esküvői ruha kölcsönzés megfizethető árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Szalonunk exkluzív esküvői ruha szalonja és menyasszonyi ruha kölcsönző kiemelkedő menyasszonyi ruhaalkalmi ruha és menyecske ruha kínálattal és akciós  kölcsönzési és vételárakkal vár minden kedves menyasszonyt Budapest belvárosában! Vőlegény öltönyt keress leendő szerelmének, tekintsen szét oldalunkon!

 
Teljes bejegyzés

2019.10.07

E-learning KRESZ tanfolyam otthonról Székesfehérváron!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Autósiskola Székesfehérváron kedvező összegeken megtalálható!

A legtöbb fiatal alig várja, hogy jogosítványt szerezzen és egyedül száguldozzon a családi járművel, az meg már álmai netovábbja, ha saját autója is lehet ezért is keresik fel legtöbben az autósiskola Székesfehérvári cégünket!. Ennél jobban nem lehet menőzni a barátok előtt, mint egy saját verdával amit a jogosítvány Székesfehérvári telephelyünknél tudd megszerezni. Míg néhány évvel ezelőtt hosszú vizsgákat volt szükséges elvégezni a hőn áhított jogosítvány Székesfehérvári cégünknél, könyvet bújva és tesztkönyvet megoldva este suli, vagy munka után egy poros tanteremben, addig ma már ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy elvégezzünk egy KRESZ tanfolyamot. Gépjárművezető képzés Székesfehérvár területén, azonali tanfolyam megcsinálással.

 
Teljes bejegyzés