Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2019.04.03

Készház és könnyűszerkezetes ház kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Készházkészházakkészház árakgyorsházgyorsház árakgyorsházakkönnyűszerkezetes házkönnyűszerkezetes házakkönnyűszerkezetes ház árak érdekelnék?

 

Földszintes alaprajznál a földszintes egység díjjal szorozzuk az alapterületet a készház otthonoknál.

Tetőteres házaknál a földszinti és tetőtéri négyzetmétert szorozzuk össze a tetőteres egységárral a készházaknál.

Gyorsház korrekt díjakon vásárolhatóak meg.

 
Teljes bejegyzés

2019.04.02

Masszázs 9.kerületben kedvező árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Masszázs 9.kerületmasszőr 9. kerületmasszázs stúdió 9.kerületsvéd masszázs 9.kerületpedikűr 9.kerületpedikűr Budapestsvéd masszázs Budapestmasszázs stúdió Budapestmasszázs Budapestmasszőr Budapest környékén azonnal!

 

Egyes ázsiai masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz a masszőr 9.kerületi emberemnél.

svéd masszázs 9.kerületben csupasz testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzem.   Masszőr 9.kerületben várjuk a megkeresését ha igényt tartana ránk!

 
Teljes bejegyzés

2019.04.02

Falszárítás és injektálás miatt kérjen ajánlatot!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Falszigetelésutólagos falszigetelésvízszigetelés , utólagos vízszigeteléspenészes falinjektálásfalszárítás miatt keress fel irodánkat!

 

A mai családiház-építőknek valójában csak egy fontos elméleti és egy gyakorlati kérdésre kell előzetesen megfelelniük, a többi szinte automatikusan jön a falszárítás területén. Az elméleti: a több ezer éves tapasztalat szem előtt tartva a „vastag fal, vékony szigetelés” elvét követik, vagy bízva a modern vegyiparban, éppen fordítva a falszárítás folyamatánál. A gyakorlati helyett pedig mondhatunk pénzügyit is: rászánja-e pluszban a teljes injektálásra a teljes építkezési költség 10-15 százalékát, és akkor még a következő gyerekeinek is lesz egy energiatakarékos épülete, vagy sokallva a tízéves megtérülést, az olcsóbb megoldások mellett dönt.

 
Teljes bejegyzés

2019.04.01

Térburkolás, festés és lakásfelújítás érdekelné?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Festésfestés Budapestfestés áraklakásfelújításlakásfelújítás áraklakásfelújítás Budapestaszfaltozásaszfaltozás árakaszfaltozás Budapesttérburkolástérburkolás árak, térburkolás Budapest területén azonnal!

 

térburkolást gondos megfontolást követel. A térburkolás Budapesten, térkövezés extrán fontos területe a megfelelő vízelvezetés, amiről gondoskodnunk kell. Térburkolás árak miatt vegyék fel vállalatunkkal a kapcsolatot!

A mai világban mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás gyorsan, és minőségi szinten legyen meg. 

Ez a tény vállalatunknál azért is tud megvalósulni, mert a ránk bízott lakásfelújításokat saját szakembereinkkel végezzük.

 
Teljes bejegyzés

2019.03.29

Műanyag tartály és pp medence érdekelné?

/ Menüpont: Nyitóoldal

PP medencepp medencékpp medence gyártásműanyag tartályokműanyag tartályműanyag tartály gyártás miatt kérjen ajánlatot!

 

Műanyag tartály eszközeink a szennyvízkezelés mellett esővíz kezelésére is kiválóan alkalmasak, hiszen a csapadékvíz manapság egyre nagyobb értéket képvisel. Az esővíz gyűjtésére több féle, kialakítású és méretű esővízgyűjtő műanyag tartály termék közül választhatunk, mely elengedhetetlen kelléke az egyedi vízgazdálkodásnak. Műanyag tartály gyártás miatt vegyék fel telephelyünkkel a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.03.28

Méhtelep árak miatt hívjanak fel minket!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Méhtelepméhtelep árakméhtelep Budapesthasznált akkumulátorméhtelep 18.kerületakkumulátor átvételszínesfém felvásárlásszínesfém felvásárlás Budapest körzetében azonnal!

 

Jelenleg is két telephelyet üzemeltetünk a méhtelep Budapest területén átlag 8-9 alkalmazottal, akik több éves tapasztalatukkal segítik cégünk munkáját. A méhtelep 18.kerületben telephelyünk megfelelnek az aktuális környezetvédelmi illetve fémhatósági előírásoknak, tehergépkocsival jól megközelíthetőek. Méhtelep árak érdekelnék, kérjenek ajánlatot telephelyünktől.  A korrekt pontos kiszolgálást digitális mérlegekkel illetve Budapesten egy 30 tonnás hídmérleggel biztosítjuk a használt akkumulátor átvételt. Akkumulátor átvétel Budapesti irodánkon eltudja végezni a folyamatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.03.28

Mixerbetont szeretne rendelni?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Betonozásbetonozás árakmixerbetonmixerbeton árakmixerbeton szállításbetonpumpabetonmixer érdekelné?

 

A szüleink, nagyszüleink éveiben manuálisan végezték a betonozást mind az otthoni, mind a mezőgazdasági építkezéseken, mert más módszer, más technológia nem állt rendelkezésükre. Betonozás árak miatt vegyék fel kollégáinkkal az igényeiket!  A mai rendszerben azonban a modern betonkeverő iparok kis és nagy mennyiségben is képesek egyenletes minőségű, általános vagy akár speciális igényt (fagyálló, saválló) kielégítő betont biztosítani a kézi keveréshez képest kedvezőbb díjon értékesíti a mixerbetont. A folyamat kialakult, ahogyan a  mixerbeton árak is.

 
Teljes bejegyzés

2019.03.28

Öntöde és 3D nyomtatás miatt hívjon fel minket!

/ Menüpont: Nyitóoldal

 Öntödeprecíziós öntésvasöntvények gyártásaöntödék Magyarországonacélöntésöntésprecíziós öntödeacél öntödeöntöde árak3D nyomtatás érdekelné?

 

Csaknem 500 féle öntvényt állítunk elő öntöde telephelyünknél, melyek anyaga főként acél, saválló acél és bronz. A precíziós öntöde előnyeként kiemelendőek a nehéz, megmunkálással bonyolultan kialakítható egyedi öntvényformák.Öntöde vállalatunknál főként acélöntvényeket gyárt.

 
Teljes bejegyzés

2019.03.27

Optikai mérőgépek miatt vegyék fel cégünkkel a kapcsolatot!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Optikai mérőgépoptikai mérőgépekfuratmérőkakkreditált kalibráláskeménységmérőkprofilprojektorokkontúrmérők miatt hívjanak fel minket!

 

Telephelyünk az egyik világszintű piacvezető az érintés nélküli méréstechnikai optikai mérőgép  fejlesztésében. Egyik legfrisebb mérőműszerük, a KEYENCE IM alapvetően más felfogásból közelíti meg az alkatrészek méretellenőrzésének koncepcióját az optikai mérőgépnél.

 
Teljes bejegyzés

2019.03.27

Könnyűszerkezetes ház és gyorsház árak miatt hívjon fel minket!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Készházkészház árakkészházakkönnyűszerkezetes házkönnyűszerkezetes házakkönnyűszerkezetes ház árakgyorsházgyorsház árakgyorsházak érdekelnék?

 

könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai területen. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt otthonként ismerik. Hazánkban a családiház építés területén nincs nagy múltjuk a készházaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, gyorsház épületek száma rohamosan nő. Készház árak miatt vegyék fel telephelyünkkel a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés