Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2019.10.07

Daru forgalmazás és emelőgépek javítása Országosan!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Embereink továbbképzése folyamatosan történik, a különböző területeknek tökéletes  szakirányú képzettséggel rendelkeznek a daru iparában.. Rendszerüket nagy szakértelemmel és lelkiismeretesen végzik a daru folyamatainál, nagy hatékonysággal, mely megrendelő számára költségkímélés szempontjából igen előnyös. Emelőgépek javítása miatt kérvényezzenek  árajánlatot cégünktől!

 
Teljes bejegyzés

2019.10.03

Mosogatógép javítás a legjobb szakemberektől Budapesten és Pest megyében!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Ellátjuk  mosógép szerelését és szárítógép javítását márkától függetlenül fővárosunkban és Pest megyében kedvező összegeken! Mosógép szerelés Budapesten érdekelné, hívja fel vállalatunkat!

 
Teljes bejegyzés

2019.09.02

Gipszkarton és szigetelő anyag árak kellenének?

/ Menüpont: Nyitóoldal

GIPSZKARTON ÁRAKGIPSZKARTON Igényeljen cégünktől  kalkulációt!

Az egyszerű gipszkarton építőlemez a leggyakrabban beszerzett építőipari telephelyek  megvásárlásánál.

 
Teljes bejegyzés

2019.09.02

Esküvői ruha és menyasszonyi ruha kölcsönzés kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Rendszereinkhez  a "Limit Garancia"-t mintegy hozzáadott minőségi összegeket díjmentesen  biztosítjuk Önnek a menyasszonyi ruha termékeknél. Az elvégzett  a menyasszonyi ruha kölcsönzési rendszerünk technikájánál számára a nálunk kikölcsönzött termék 3 ruhakölcsönzési mennyiségének valamelyikére jogosult. A 3 db-os ruha vételbe beszámítjuk a foglalás pillanatba  már rajt lévő foglalások nagyságát is a menyasszonyi ruha kölcsönzésnél. Menyasszonyi ruha kellene, nézzen szét vállalatunknál!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.30

Autósiskola, jogosítvány Székesfehérvár részlegénél!

/ Menüpont: Nyitóoldal

KRESZ tanfolyam Székesfehérvár részlegénél  várjuk megbeszélésre! Nyilván rengeteg  sokan lesik a múlt évben  bejelentetésre került törvény módosítást, különösen azok, akiknek már meggyűlt a bajuk valamely autósiskola szabályokat áthágó gépjármű oktatójával. E-learning tanfolyam kellene,tárcsázza  fel emberünket hogy többet megtudjon! 

 
Teljes bejegyzés

2019.08.30

Klímaszerelés, klíma árakra lenne igénye?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Klíma akció árak miatt keresse meg cégünket!! A megszokott  klíma  karbantartás, tisztítás nem kötelező, feltétlenül szakszerű fertőtlenítésre van lehetősége. A  klíma tisztítást, fertőtlenítést ajánlott évente legalább többszőr  elvégezni, de legfőképpen a hűtési szezon kezdetén! klímaszerelés előtt minden helyzetbe a készülék kiválasztása előzi meg. Klíma beszerelés Budapesten is megcsinálják! Klíma akció verhetetlen kalkuláción! 

 
Teljes bejegyzés

2019.08.30

Klíma, klíma árakra lenne szüksége?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Ha a klíma fogyasztása kerül szóba, mindenki "azonnal a pénztárcájához nyúl", pedig a légkondi berendezések nem annyit fogyasztanak, mint a hűtő vagy fűtő egységünk .A legkitünőbb inverteres klíma egységek már fokozatmentes előírás segítségével követik a helyiség hőterhelését a legmagasabb komfortot érdekében.Klíma akció után akarna kalkulációt kapni?

 
Teljes bejegyzés

2019.08.30

Kcr daru és daru bérlésre lenne szüksége?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Kcr daruink teljesen megfelelő műszaki színvonalát folyamatos karbantartással és fiatal gépek beszerzésével tudjuk biztosítani. Kcr daruink kezelését tökéletesen képzett, több éves szakmai tapasztalattal szolgáló munkatársak végzik, ami garanciát jelent szolgáltatásunk kifogástalan minőségére.

 
Teljes bejegyzés

2019.08.30

Gépszállítás és gépi földmunka miatt hívjon fel minket!

/ Menüpont: Nyitóoldal

A tökéletes alkalmazkodás és funkcionalitás megtestesítői olyannyira, hogy a gépszállítás munkagéppel szinte egyet mutat nem csak ezzel a márkával, hanem magával a munkagép, építőgép kategóriával is. Masszív létrehozás , megfelelő mozgathatóság és optimális tereprendezés  teljesítmény-súly arány jellemzi,a munkagép szállítás árak  valamint az, hogy a Bobcat kompakt rakodógépek a szélsőséges időjárási és terepviszonyok közepette is kiválóan működnek.

 
Teljes bejegyzés

2019.08.30

Acélszerkezet gyártás, daru szerviz kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Bár  az acélszerkezet teljeskörű  gyártása  kimondottan hatalmas nagy  emelési magassághoz alakították ki, teherbírása habár az alacsony, vagyis  szerkezetében inkább a gyors és könnyű szerelhetőségre törekedtek. Vagyis aacélszerkezet bontása a legtöbb pillanatban  csak ideiglenesen kerülnek felállításra a munka részlegénél, így az elsődleges szempont a toronydaruk körében a költséghatékonyság lesz.A daru forgalmazás költséghatékonyságot szem előtt jelentve   kínálja a toronydaru kölcsönös szolgáltatását, melynek során az ügyfelek igényeit előtérbe helyezve biztosítja a legjobb munkagépeket. Acélszerkezet gyártás díjakra  lenne igénye?

 
Teljes bejegyzés