Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2019.08.29

Bérszámfejtés, könyvelés a 14.kerületben akár már másnap!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Mi férfiak, gyarlókká válunk , úgy véljük, hogy a mi vélekedünk , problémánk  a legfontosabb, ezért akarjuk, ha a könyvelő iroda 14.kerületi  vállalat a nap huszonnégy órájában a rendelkezésünkre állna és különben is, mi az, hogy nem veszi fel a telefont. Könyvelő iroda 14.kerületi területénél várjuk igényeit!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.29

Autómentés, autómentő Balatonfüred részlegénél!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Központunk az autómentés Tolna megye városában és országosan is, amelyben már több évtizedes gyakorlattal  szolgálhatunk!Autómentés Fejér megye központjánál  érte a gond vegyék fel személyzetünkkel  a kalkulációjukat!  Autómentés Veszprém megye központjánál  kollégánk várja ismertetőre!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.28

Falszárítás és utólagos falszigetelés kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Az új házak előzetes vízszigetelése több oknál fogva is háttérbe kerül  a használt lakások utólagos kezelésével szemben. Akár  a 2013-ban felállított 7293 új lakás Magyarország 4,4 milliós lakásállományának még a két ezrelékét(!) sem éri el, vagyis a jelenlegi határidőben  a hazai lakásállomány 600 év alatt újulna meg – másrészt pedig joggal állíthatjuk, hogy akinek ma van pénze építkezni, az már többé-kevésbé energiatudatosan teszi a vízszigeteléssel kapcsolatban. Utólagos vízszigetelés miatt igényelje személyzeteink segítségét! Vagyis nem ismétli meg azokat az extra okokat , amelyeket a 30-40 évvel ezelőtti hiánygazdálkodásban az építkezők spórolásból, képzetlenségből és legfőképpen az olcsó energia tudatában elkövettek: a falazat, a födém és a padló minimális utólagos vízszigetelést a rossz minőségű nyílászárókat és gépészetet. Utólagos vízszigetelés miatt tárcsázza fel  központunkat hogy segíteni tudjunk magának!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.28

Csatornatisztítás és duguláselhárítás Budapesten!

/ Menüpont: Nyitóoldal

csatornatisztítás főleg hazánkban  sajnos rengeteg sok kellemetlenséget okozhat, akár bontásra is igény lehet lehet, ezért ajánlott mindent megtenni annak érdekében, hogy ne jussunk el idáig. 

Figyeljünk  arra, hogy hajmosás után mindig próbálkozzunk a felgyülemlett hajmaradékokat  manuálisan  eltávolítani a lefolyóból, így elkerülhetővé válhat a szakember hívása a zsírfogó és olajfogó tisztítást elkerülhetjük  Lefolyótisztítás Budapesten pontos díjazáson  megtalálhatóak.

 
Teljes bejegyzés

2019.08.27

Futárszolgálat, motoros futár és csomagszállítás Budapest központjában!

/ Menüpont: Nyitóoldal

MOTOROS FUTÁRSZOLGÁLAT – BUDAPESTEN MOTOROS, ROBOGÓS FUTÁRUNK LEGFŐBB MUNKÁJA A LEVELEK, KIS CSOMAGOK HAMAR ÉS MEGBÍZHATÓ KÉZBESÍTÉSE BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN. 

 
Teljes bejegyzés

2019.08.27

Robogó szerelés és motorszerelésre lenne szüksége Budapesten?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Robogó szerelés Budapesten akár hétvégén is tárcsázhat minket! Bárhogy korrigálunk, időnként akkor is előfordul a baj és fel kell vennünk a kapcsolatot a robogó szervizzel. Műanyagos és fényező emberünkkel karöltve rövid határidővel segítünk helyreállítani a motor eredeti állapotát, hogy a motorozás élménye ismét a legteljesebb legyen a robogó szerviz területén. Robogó szerviz Budapest részlegénél, várjuk kalkulációra!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.27

Zsalu bérlés és állvány bérlésre lenne szüksége?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Az oldalfal zsalu berendezéseket a rajz a betonszerkezetek elkészítésének nélkülözhetetlen központja. Az építőmesterek/zsaluzóácsok e rajzok területénél helyezik el a pillér zsalukat a megfelelő pozícióba, ezáltal meghatározva az épülő szerkezet végleges alakját. A pillér zsalu terveket minden helyzetben a kiviteli tervcsomag tartalmazza amely alapján az épületet felépítik. Előre megcsinált  vasbeton-elemeknél ezeken a terveken felül gyártmány szintű oszlop zsaluzási terveket is készíteni kell mely az előregyártásból adódó specialitásokat is feltünteti. Zsalu bérlés árak miatt vegyék fel emberünkkel a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.26

Akkreditált kalibrálás miatt vegyék fel telephelyünkkel a kapcsolatot!

/ Menüpont: Nyitóoldal

A mért nagyságok nemcsak hosszméretekre, de átmérő, sugár vagy szögméretekre is tekinthetjük az akkreditált kalibrálásnál. Egy folyamattal egyszerre 99 méretet ellenőrizhetünk egy folyamat során, kb. 3 másodperc alatt az akkreditált kalibrálásnál.

 
Teljes bejegyzés

2019.08.26

Műanyag medence és pp medence összegek kellenének?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Műanyag tartályok berendezések  hosszú élettartammal rendelkező, kiváló minőségű műanyagból készülnek, egyedi kialakításúak, minimális karbantartást igényelnek a telepítés után, a felhasználás során. Műanyag tartály gyártás kellene vegye fel személyzetünkkel  a kapcsolatot! Paneltim kellene, kérje  emberünk   segítségét! Műanyag medence miatt vegye fel munkásainkkal a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.26

Zárcsere, zárszerviz árak kellenének Győrben?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Akadhat olyan helyzet a berendezésekkel kapcsolatosan is, amikor úgy véljük, nincs tovább: egyszerűen semerre sem vezet a cél, vagyis az ajtó nem nyílik, nem lehetséges átjutni rajta és zárcsere kelhet. Az is gondot  okozhat, hogyha az  ajtónyitás nem lehetséges és ezért nem tudunk bejutni az otthonba, házba, irodába vagy garázsba, de akár abból is adódhat olyan gond, amikor azonnal kell hívnunk egy zárnyitás Veszprémben foglalkozó személyzetet, amikor azt tapasztaljuk, hogy az ajtót sehogyan sem sikerül tökéletesen bezárnunk, ezáltal pedig jogosan kezdjük el félteni a lakásban hagyott vagyontárgyaink biztonságát. Zárnyitás Székesfehérvár központjában, várjuk megbeszélésre!!

 
Teljes bejegyzés