Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2019.08.16

Klíma, klíma árak kellenének?

/ Menüpont: Nyitóoldal

 klíma választéka lehetőséget add számunkra, hogy az elvárt hőmérsékletet precízen azon a helyen tartsa fent, ahol azt mi akarnánk, akár hűtésről, akár fűtésről van szó.A klíma vásárlása telephelynél a jelenleg korszerűbb technológia az inverteres technológia,ennek alkalmazásával készülnek a lehető legtöbb előnyös tulajdonsággal rendelkező klíma berendezések. A megszokott klímákkal   szemben az invereres klíma árak nem kapcsol folyamatosan ki és be az elvárt hőmérséklettartomány biztosítása érdekében, hanem teljesítményét fokozatos, lassú emeléssel, csökkentéssel éri el. Eközben nem csökkenti annyira a helységpáratartalmát, ami tökéletes  hatással van az ott tartózkodók hőérzetére és korrekt klíma akciók közül válogathat! Klíma vásárlás miatt vegyék fel telephelyünkkel a kapcsolatot! 

 
Teljes bejegyzés

2019.08.16

Klímaszerelés, klíma árakra lenne szüksége?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Amennyiben nem szerelünk tökéletesen  a légkondicionálónk hűtő nagyságát, hatalmas a valószínűsége, hogy pótoltatni kell a hűtőközeget a rendszerben és ellenőrizni azokat a pontokat, ahol elszivároghatott a hűtőközeg és ezt a  klíma tisztításnál  tudjuk elvégezni. Klíma felmérés Budapesti árak miatt nézzen szét  vállalatunknál!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.16

Acélszerkezet gyártás és daru szerelés árak kellenének?

/ Menüpont: Nyitóoldal

A monumentális épületek és a daru szédületes magasság már az ókor építészeit is kerülte, vagyis a legendák mellett nagyon sok építmény az akkori leleményes megoldásokat garantálja. Utóbbit alapjáraton  a daru folyamatos  tudományokkal együtt fejlődve ma már olyan rendszereket szolgálja ki, mellyel nem csak szédületes  a daru magasságokban építkezhetünk, hanem hamar  és biztonságosan daru kivitelezhetünk. Daru forgalmazása miatt vegyék fel munkásainkkal  a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.16

Klímaszerelés, mosógép szerelés árak Budapesten!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Klímaszerelés árak miatt vegyék fel vállalatunkkal a kapcsolatot! Szerelő munkásaink szívesen segít részére a mosogatógép használatát és karbantartását illetően véleményekkel, annak érdekében, hogy a készülék minél hosszabb ideig működhessen hibátlanul a szárítógép javításánál is. Szárítógép szerelés kalkulációk  pontosan megtalálhatóak az áraknál!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.15

Tengeri szállítmányozás és légi szállítmányozás árak kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Ennek megfelelően az egységre kerülő  közúti szállítmányozás árak( tonna kilóméter ) kedvezőbbek mint a többi szállítási módnál. Árucsomagolás miatt vegye fel központunkkal a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.14

Automata váltó javítás miatt hívjon fel minket!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Sürgős az automataváltó javítás, kérje akár hétvégén is a folyamatot hogy azonnal tudjunk segíteni Önnek!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.14

Furatmérők és akkreditált kalibrálás kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

A programozása nem bonyolult a furatmérőknél. Egy adott terület  alapján a felismert méretekhez tetszés szerinti névleges méretet és tűrésmezőt adhatunk meg a furatmérőknél.

 
Teljes bejegyzés

2019.08.13

Légcsatorna és spiko cső gyártásra lenne igénye?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Vállalatunk stabil anyagi helyzete miatt nagyobb alapanyag készlettel rendelkezünk, így a több száz m2-es vásárlásokat is azonnal tudjuk teljesíteni a légcsatorna szolgáltatás miatt. Légcsatorna árak miatt vegye fel kollégáinkkal a kéréseit!

 
Teljes bejegyzés

2019.08.13

Vízsugaras vágás és légtechnika gyártás árak kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

vízsugaras vágás a hatalmas nagy sűrűségű levegő megmunkálási folyamatok csoportjába tartozik.Hőbevitel nélkül történik a folyamat, így elkerülhető az ötvöző területek kiégése, többlet feszültség bevitele az anyagba, az alapanyagok megolvadása (pl. műanyagok, vékony lemezek esetén). 

 
Teljes bejegyzés

2019.08.13

Menyasszonyi ruha és esküvői ruha árak kellenének?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Munkálatainkhoz  a "Limit Garancia"-t mintegy hozzáadott minőségi díjakat díjmentesen nyújtunk Önnek a menyasszonyi ruha termékeknél. Az elvégzett  a menyasszonyi ruha kölcsönzési rendszereink alapján Ön a nálunk kikölcsönzött ruha 3 ruhakölcsönzési mennyiségének valamelyikére jogosult. A 3 db-os ruha kölcsönzésbe beszámítjuk a foglalás pillanatában már rajt lévő foglalások méretét is a menyasszonyi ruha kölcsönzésnél. Menyasszonyi ruha kellene, nézzen szét központunknál!

 
Teljes bejegyzés