Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2019.12.09

Mosógép szerelő és klímaszerelő Budapesten és Pest megyében!

/ Menüpont: Nyitóoldal

A légkondi beltéri egység belseje a folyamatos páralecsapódás miatt hűtési üzem közben nedves, ami kedvez a baktériumok, vírusok és gombák elszaporodásának a klímaszerelő területén. Klímaszerelő Budapesten korrekt összegeken vállaljuk a munkát!

 
Teljes bejegyzés

2019.12.05

Autómentés, autómentő Budapesten precíz árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Bár reméljük, hogy velünk nem fog előfordulni, hogy bármilyen baleset érne bennünket, vagy ne adj Isten lerobbanjon az autónk, ennek ellenére nem árt, ha bizonyos eszközök mindig velünk utaznak a járműben, ha útra kelünk és nem biztos hogy egyből az autómentést kell hívnunk. Ilyenkor arra is gondoljunk, előfordulhat, hogy nem is nekünk lesz rá szükségünk, hanem egy másik autós társunknak, akit baleset ért vagy éppen az autómentéses cégnek. Autómentés árak miatt vegyék fel irodánkkal a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.11.25

nemzetközi autószállítás, autószállítás Belgiumból kedvező árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Rengeteg alkalomkor előfordul velem vagy többi autómentőssel is,hogy elindulunk lehet az Hamburgba 2db autóért két ügyfélnek előre megbeszélt időpontban az autószállítás miatt.Kiérünk és  előfordul hogy eladták a négykerekűt vagy nem olyan az autó mint a neten(kozmetikázták)ilyenkor felhivom az ügyfelemet,hogy biztos kell-e az autószállítás. A lényeg az nem kell a kocsi   és hirtelen nem talál másikat és még sorolhatnánk  és ekkor jövünk mi az autószállítás kamionnal való munkával. Marad 1db üres helyem az autómentőn miközben az autószállítás kamionnal való folyamatot végzem.Na ilyenkor megy a kavarás minnél korábban  kell még egy autó és persze így az autószállítás árak is emelkedni fognak.Vagy én rendelek  egyet kínomban és majd eladóm itthon(1-3hét) vagy kapok valahonnan egy visszfuvart amivel az autószállítás árak emelkedni fognak. Ilyenkor megcsinálom  azt ami Hamburg-Budapest útvonalban van négykerekű  felveszem és hazahozom akár 70Ft/km-ért is természetesen oda-vissza útat kell számolni pl:Hamburg oda-vissza 2400km akkor 2400x70=168.000Ft a végösszeg ami nagyon jó ár ha azt vesszük 170.000Ft alatt senki nem hozná el az autót Hamburgból max kamionos gyüjtő 4-500euróért a nemzetközi autószállítás területén.  Nemzetközi autószállítás árak miatt tárcsázzanak fel minket embereinket!

 
Teljes bejegyzés

2019.11.22

Autómentés, autómentő és sofőrszolgalat Budapesten kedvező árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Sofőrszolgálat árakra lenne kérvénye, nézzen szét áraink közül! Talán nem túlzás kijelenteni, hogy az autósok legnagyobb félelme a balesetek mellett a lerobbanás amikor autómentéses céget kell felhívnunk. Pláne, ha az autópályán történik, azonban az sem túl megnyugtató, ha egy elhagyatott útszakaszon mert akkor az autómentéses cégnek nehéz megtudni ahogy hol  vagyunk. Autómentés árak kellenének, nézzen szét áraink között ! 

 
Teljes bejegyzés

2019.11.22

Menyasszonyi ruha, esküvői ruha kölcsönzés megfizethető árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Szalonunk exkluzív esküvői ruha szalonja és menyasszonyi ruha kölcsönző kiemelkedő menyasszonyi ruhaalkalmi ruha és menyecske ruha kínálattal és akciós  kölcsönzési és vételárakkal vár minden kedves menyasszonyt Budapest belvárosában! Vőlegény öltönyt keress leendő szerelmének, tekintsen szét oldalunkon!

 
Teljes bejegyzés

2019.10.07

E-learning KRESZ tanfolyam otthonról Székesfehérváron!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Autósiskola Székesfehérváron kedvező összegeken megtalálható!

A legtöbb fiatal alig várja, hogy jogosítványt szerezzen és egyedül száguldozzon a családi járművel, az meg már álmai netovábbja, ha saját autója is lehet ezért is keresik fel legtöbben az autósiskola Székesfehérvári cégünket!. Ennél jobban nem lehet menőzni a barátok előtt, mint egy saját verdával amit a jogosítvány Székesfehérvári telephelyünknél tudd megszerezni. Míg néhány évvel ezelőtt hosszú vizsgákat volt szükséges elvégezni a hőn áhított jogosítvány Székesfehérvári cégünknél, könyvet bújva és tesztkönyvet megoldva este suli, vagy munka után egy poros tanteremben, addig ma már ki sem kell mozdulnunk ahhoz, hogy elvégezzünk egy KRESZ tanfolyamot. Gépjárművezető képzés Székesfehérvár területén, azonali tanfolyam megcsinálással.

 
Teljes bejegyzés

2019.10.07

Daru forgalmazás és emelőgépek javítása Országosan!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Embereink továbbképzése folyamatosan történik, a különböző területeknek tökéletes  szakirányú képzettséggel rendelkeznek a daru iparában.. Rendszerüket nagy szakértelemmel és lelkiismeretesen végzik a daru folyamatainál, nagy hatékonysággal, mely megrendelő számára költségkímélés szempontjából igen előnyös. Emelőgépek javítása miatt kérvényezzenek  árajánlatot cégünktől!

 
Teljes bejegyzés

2019.10.03

Mosogatógép javítás a legjobb szakemberektől Budapesten és Pest megyében!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Ellátjuk  mosógép szerelését és szárítógép javítását márkától függetlenül fővárosunkban és Pest megyében kedvező összegeken! Mosógép szerelés Budapesten érdekelné, hívja fel vállalatunkat!

 
Teljes bejegyzés

2019.09.02

Gipszkarton és szigetelő anyag árak kellenének?

/ Menüpont: Nyitóoldal

GIPSZKARTON ÁRAKGIPSZKARTON Igényeljen cégünktől  kalkulációt!

Az egyszerű gipszkarton építőlemez a leggyakrabban beszerzett építőipari telephelyek  megvásárlásánál.

 
Teljes bejegyzés

2019.09.02

Esküvői ruha és menyasszonyi ruha kölcsönzés kellene?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Rendszereinkhez  a "Limit Garancia"-t mintegy hozzáadott minőségi összegeket díjmentesen  biztosítjuk Önnek a menyasszonyi ruha termékeknél. Az elvégzett  a menyasszonyi ruha kölcsönzési rendszerünk technikájánál számára a nálunk kikölcsönzött termék 3 ruhakölcsönzési mennyiségének valamelyikére jogosult. A 3 db-os ruha vételbe beszámítjuk a foglalás pillanatba  már rajt lévő foglalások nagyságát is a menyasszonyi ruha kölcsönzésnél. Menyasszonyi ruha kellene, nézzen szét vállalatunknál!

 
Teljes bejegyzés