Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2020.01.06

Kedvező lomtalanítás árak Budapesten!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Akár lakás vagy ház, akár telephely költöztetéshez, akár csak egy egyszerű lomtalanításhoz, akár belföldi költöztetéshez Budapesten, akár nemzetközi költöztetéshez próbálunk kedvező áron költöztetőt keresni, nem vagyunk könnyű helyzetben. Lomtalanítás Budapest részlegénél emberünk korlátlanul vállalja a munkát!

 
Teljes bejegyzés

2020.01.06

Nemzetközi, külföldi költöztetés árak kellenének?

/ Menüpont: Nyitóoldal

Persze egyszerűbb, ha önszántunkból tesszük és egy jobb környezetre cseréljük a régit, de még így is nagyon fontos, hogy alaposan felkészítsük lelkünket és dolgainkat az előttük álló tortúrára, főként nemzetközi költöztetés során! Nemzetközi költöztetés árakra lenne kérvénye, hívja fel kollégánkat!

 
Teljes bejegyzés

2019.12.18

Klímaszerelés, klíma árak Budapesten!

/ Menüpont: Nyitóoldal
  • klíma helyszínre elvitelt, szerelési munkadíjat, anyagköltséget
  • Az elektromos vezetékek létrehozását  a kültéri és beltéri klíma berendezések között, kültéri egység rögzítést, a beltéri egység felszerelését A vezetékek nyomvonalának létrehozását, kábelcsatorna felszerelését, falba süllyesztett vezetékek esetén a falhornyok vésését a klíma telepítés területén.
 
Teljes bejegyzés

2019.12.18

Klíma vásárlás, akció érdekelné?

/ Menüpont: Nyitóoldal

A kánikuláról a legtöbb személynek  a hűvös utáni vágyakozás jut eszébe és a klíma berendezés. Az otthonában vagy irodában való hűsölés legpraktikusabb eszköze pedig a klíma berendezés.
Mielőtt megrendeljük  a megfelelő berendezést, érdemes a klíma árakat több helyen megnézni, Budapesten például számos klíma értékesítésére szakosodott cég található.
klíma árak, ha telepítést is igényelünk , a termék ára mellett tartalmazzák a kiszállítást, az összes anyagköltséget és a munkadíjat is. Klíma akció miatt tárcsázza fel cégünket és megtaláljuk a megfelelő árat!

 
Teljes bejegyzés

2019.12.17

Aszfaltozás térburkolás Budapesten korrekt árakon!

/ Menüpont: Nyitóoldal

A tél elmúltával, ahogy feléled a nyár, eljön az ideje a kerti folyamatoknak, felújításoknak és az aszfaltozásnak az ideje is. A különböző formájú, színű, és méretű térkövek elterjedésével egyre népszerűbbek lettek ezek az aszfaltozásnak a közterületeket is beleértve, a családi épületek  mellett. Praktikusságuk abban jelentkezik hogy könnyebben visszaállítható a burkolat az aszfaltozás Budapesten vagy az öntött betonnal szemben, ha bármilyen bontási munkálatot kell elvégeznünk. Van azonban pár aranyszabály az aszfaltozás Budapest részlegénél, amellyel érdemes tisztában lennünk – nehogy később váratlan meglepetésekben legyen részünk – ha családi házunk körül mi szeretnénk járdát vagy akár autóbejárót kivitelezni. Aszfaltozás árak miatt vegye fel embereinkkel  a kapcsolatot!

 
Teljes bejegyzés

2019.12.17

Autómentés, autómentő Balatonszemes területén!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Indulás előtt mindig nézzük át az autót,hogy minden felszerelés benne legyen, amire egy esetleges lerobbanás alkalmával szükségünk lehet az autómentés folyamatánál!   Autómentő M7-es területén embereink állnak szolgálatára!

 
Teljes bejegyzés

2019.12.17

Üveggyöngy szórás, vízsugaras vágás Budapesten!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Az üveget mindenképpen sík részletre  kell helyezni, mert ha megfeszül, akkor könnyen darabjaira törhet az üveggyöngy szórásnál. Vonalvezetőként legcélszerűbb vonalzót elővenni  az üveggyöngy szórás területénél. Ha meghatározott nagyságú  üveglapot szeretne, akkor érdemes előre kimérni a vonalak helyét, ha csak egy letört darabot szeretne eltávolítani, akkor pedig azonnal kezdheti a műveletet a légtechnika gyártásnál. Tehát első lépésként a vágás méretéhez  kell illeszteni a vonalzót,amely mentén majd az üveget el fogja vágni a légtechnika gyártásnál. A kerekes üvegvágót mártsa petróleumba vagy terpentinbe, majd erős és egyenletes nyomás mellett lassan húzza végig a vonalzómentén az üvegvágóját a vízsugaras vágás területén. A vékonyabb csíkok megoldását  acélkerekes üvegvágóval teheti meg a vízsugaras vágásnál.

 
Teljes bejegyzés

2019.12.16

Méhtelep, színesfém felvásárlás Szigethalom területén!

/ Menüpont: Nyitóoldal

A központunk  11.000 m2 –es méhtelepen dolgozik Kisbér határán, mely megfelelően  elérhető  a 81-es illetve a 13-as főút irányából a méhtelep. A méhtelep Szigethalom területén tökéletes   a környezetvédelmi előírásoknak, korszerűsége, rendezettsége, működése a piaci elvárásokon túlmutat, a tökéletes  körülmények biztosítása érdekében 1500 m2 térbeton, betonozott és murvás út került kialakításra a méhtelep Szigethalom környékén. A precíz   elszámolást és mérést külső digitális kijelzővel is felszerelt 30 tonnás hídmérleg garantálja  az akkumulátor átvételnél. A vállalatunknál  személyzet   7 alkalmazott elsősorban a működésnek megfelelő végzettségű szakmunkás, anyagmozgató, gépkezelő és tehergépjármű vezető az akkumulátor átvétel szolgáltatásánál. Akkumulátor átvétel Szigethalom területén munkásaink várják a munkát.

 
Teljes bejegyzés

2019.12.13

Színesfém felvásárlás és méhtelep Székesfehérváron!

/ Menüpont: Nyitóoldal

„A szemét túl értékes mindnehez, hogy csak úgy elhajítsuk, úgyhogy alternatív munkát kell találnunk az ismételt felhasználásra az akkumulátor átvételnél.” Nicolas Mallos

 
Teljes bejegyzés

2019.12.12

Autósiskola, jogosítvány Székesfehérvár központjában!

/ Menüpont: Nyitóoldal

Egyszer minden férfi és nő helyzetében  eljön az az indok  amikor szeretné megszerezni a jogosítványát amire lehetősége van az autósiskola Székesfehérvár területén. Az autósiskola Székesfehérvár kiválasztása viszont egyáltalán nem simpla  technika  még városunkban se

 
Teljes bejegyzés