Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.17

Autómentés, autómentő Balatonszemes területén!

Indulás előtt mindig nézzük át az autót,hogy minden felszerelés benne legyen, amire egy esetleges lerobbanás alkalmával szükségünk lehet az autómentés folyamatánál!   Autómentő M7-es területén embereink állnak szolgálatára!

Aki autózik, az előbb-utóbb le is fog robbanni egyszer és hívnia kell az autómentés Balatonföldvár részlegénél. Vagy ha nem a saját járműve  mondja be az unalmast, még mindig megeshet a szíve az út szélén ácsorgón, ha pedig balesetet lát sérültekkel, nincs is más törvényes választása, mint segíteni, vagy segítséget hívni az autómentést. Autómentés Balatonföldvár területén kollégánk várja kalkulációra!

Az elakadást jelző háromszög bármilyen típusú lehet, fontos, hogy visszaverje a ráeső fotonokat, illetve hogy a járműtől kellő távolságra állítsuk fel ezen az autómentés Balatonszemesi kolléga tudd segíteni. A kellő távolság nyilván az adott útszakaszon megengedett maximális nagyságtól  függvényétől változik: autópályán legalább 150-200 méter, de országúton is érdemes legalább 100 méterrel a veszteglő jármű mögé felverni a prizmát és az autómentés Zamárdi kollégát hívni utána. Autómentés Siófok területén embereink  várja megkeresését!

 

A tizenhetes és a tizenkilences csavarok gyakori nagyságok  a motorban, csakúgy, mint a torx- illetve imbuszfejű kötőelemek ez az autómentés M7-es kollégánál mindig van. Ha pedig ennyi mindent tartunk a járműben , akkor egy gyertyakulccsal több vagy kevesebb már igazán nem számít az autómentés M7-es autópálya területén. Autómentő Siófok területén éjjel nappal keresheti  kollégánkat!

A tűzoltókészülékeken betűkkel mutatják, milyen tűz oltására alkalmasak de ezt telefonon az autómentő kolléga eltudja mondani Önnek. Ezenkívül feltüntetik a tűzoltási teljesítményt is az autómentő Balatonföldvári kolléga is, ami egy szám az adott oltási osztály betűje mögött . Ez például A kategóriánál azt mutatja  az autómentő Balatonszemesi kollégánál, milyen hosszú szabvány farakást lehet eloltani (pl: 34A - 3,4 méter) vele, míg B kategóriánál, hogy hány liter égő folyadékot.  Autómentő Zamárdi területén, embereink lesi  felkeresését! Autómentő M7-es autópálya részlegénél munkásaink várja megkeresését!

automentes_automento_balatonfoldvar.jpg