Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.05

Autómentés, autómentő Budapesten precíz árakon!

Bár reméljük, hogy velünk nem fog előfordulni, hogy bármilyen baleset érne  bennünket, vagy ne adj Isten lerobbanjon az autónk, ennek ellenére nem árt, ha bizonyos eszközök mindig velünk utaznak a járműben, ha útra kelünk és nem biztos hogy egyből az autómentést kell hívnunk. Ilyenkor arra is gondoljunk, előfordulhat, hogy nem is nekünk lesz rá szükségünk, hanem egy másik autós társunknak, akit baleset ért vagy éppen az autómentéses cégnek. Autómentés árak miatt vegyék fel irodánkkal a kapcsolatot!

Bár nem minősül cserbenhagyásnak, ha egy bajba jutott autó tulajdonosnak nem állunk meg segíteni, de azt tudnunk kell, hogy ilyenkor akár elsősegélynyújtást is elmulaszthatunk, ami viszont már bűncselekménynek minősül és ezt az autómentés Budapesti cég jelezheti is. Ezért sokkal célravezetőbb, ha felszereljük autónkat a szükséges holmikkal és ezzel az autómentés Budapesti vállalkozónak is segíthetünk. A legutóbbi KRESZ módosítás szerint jelenleg már csak kettő tartozék minősül kötelezőnek az autóban amit az autómentés Pest megyei kolléga is tudja hogy nálunk kell lenni. Autómentés árak miatt kérjék ki kollégánk segítségét!

Bár mindkettő kötelező tartozék, büntetést mégis csak abban az esetben kapunk, ha a fényvisszaverő háromszög hiányzik autónkból és ezt a büntetést az autómentés Pest megyei kolléga is kitudja szabni nekünk. Ez utóbbi ugyanis műszaki tartozéknak számít, ezért hiánya KRESZ szabálysértésnek minősül és ugyan ez vonatkozik az autómentő szakemberekre is. A mentődoboz is kötelező, de hiánya nem von magával büntetést és természetesen az autómentő kollégáknál is lesz. Autómentő árak miatt vegyék fel cégünkkel a kapcsolatot+

UGYANAKKOR GONDOLJUNK ARRA, HOGY SEGÍTSÉGÉVEL ELÁLLÍTHATUNK EGY SÚLYOS VÉRZÉST IS és , EZÉRT NE EZEN SPÓROLJUNK ÉS GONDOSKODJUNK RÓLA, HOGY A BENNE LÉVŐ KÉSZLET MINDIG HIÁNYTALAN LEGYEN ezzel az autómentő Budapesti kollégának is segítünk

  • Láthatósági mellény – indokolni felesleges, biztonsági öltözék, amely akár életet is menthet nem hiába van rajta az összes autómentő Budapesti kollégának is. Autómentő árak miatt kérjék kollégáink segítést!
  • Vontató kötél – csak egy apró műszaki hiba és máris váratlanul parkolópályára kényszerülünk és egyből hívni kel az autómentő Pest megyei kollégát. Még az is lehet, hogy szerencsénk van és megáll egy segítőkész autós társunk, de hiába, ha egyikünknél sincs vontatókötél és azonnal hívni kel az autómentő Pest megyei céget. Persze kivételt képez, ha pont egy autószerelőhöz van szerencsénk és tele van az autója szerszámokkal és alkatrészekkel de ennek nem nagy a valószínűsége és ha nem szeretnénk egyedül haza jutni érdemes felhívni a sofőrszolgálatot. Sofőrszolgálat árak kellenének, hívja fel cégünket!
  • Izzókészlet – bár régebben kötelező volt, ma már nem az és a sofőrszolgálatnál sem kell hogy ott legyen. Nem is lenne életszerű, hiszen a mai modernebb autótípusoknál nem is olyan egyszerű egy izzócsere, sokszor csak autószerelő tudja megoldani és a sofőrszolgálat Budapesti cégek is oda viszik  a járművüket.
  • Indítókábel – természetesen nem kötelező, de azért jó, ha van, annál is inkább, mert nem foglal sok helyet és nagyon jó szolgálatot tehet igy járt pont az egyik sofőrszolgálat Budapesti cég is. Sofőrszolgálat árak miatt vegyék fel cégünkkel a kapcsolatot!
  • automentes--automento-budapest.jpg