Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.12

Homokszórás kedvező árakon Szombathelyen!

Ha az évek alatt a térkőre és a fugákba lerakódott koszok  (moha, gaz, gombás foltok stb.) miatt már a burkolat cseréjét fontolgatja vagy próbálkozott manuálisan  elvégezni  a szemcseszórást, de nem hozta a várt eredményt, akkor érdemes szakemberhez fordulni! Szemcseszórás árak miatt vegye fel embereinkkel a kapcsolatot!

A tökéletes technológiával és gépekkel  elvégzett tisztítás után térköve újra az eredeti színeiben tűnik fel  a szemcseszórás részlegeinél. Ezt a szemcseszórás Szombathelyi folyamatot  tiszta víz felhasználásával, vegyszerek nélkül végezzük el, így a burkolat környezetében lévő területén   , bútorokban egyéb tárgyakban kárt nem okozunk.Szemcseszórás Szombathely telephelyünkön  kedvező összegeken  tudjuk megoldani  folyamatot!

Kérés esetén ezen felületek impregnálását is elvégezzük pontos   szemcseszórás árakkal. Az impregnált elemek  kevésbé koszolódik, később könnyebb tisztítani, és ellenállóbb lesz az időjárási viszontagságoknak a homokszórás technikánál . Homokszórás árak kellenének igényelje munkásaink ajánlását!

Benzines (280 bar / 15 literes percenkénti vízszállítás) és ipari nagysággal  (380V) működő magasnyomású mosó (180 bar / 13 literes percenkénti vízszállítás), melyekhez csatlakoztatható 52 cm átmérőjű forgófejes padozattisztító és 20 cm átmérőjű forgófejes tisztítótárcsa, graffiti eltávolító, vagy  szennymaró fejjel ellátott tisztítólándzsa, homokszórási adapter. Homokszórás árak miatt vegye fel munkásainkkal a kapcsolatot!

A magasnyomású mosóhoz csatlakoztatjuk a homokszórás Szombathelyi  adaptert, így a víz részlege   biztosítja a homok hozzáadását a mosási folymathoz. A homokszemcse nagyságaianak  egységeivel  a gyengébb (por, szmog, korom, moha) és a durvább (olaj, zsír, rozsda, graffiti, festékmaradvány) szennyeződések is eltávolíthatóak a homokszórás Szombathelyi területénél. A vizes homokfúvás nemcsak épületek  és járófelületek felülettisztítás , hanem festést előkészítő munkálatokra (kerítések, kapuk, korlátok, házfal) is használható technológia. Felülettisztítás árak miatt vegyék fel személyzetünkkel a kapcsolatot!

Házak külső kialakításkor gyakori probléma, hogy a régi kőburkolatokat, milyen rendszeren   tegyük ismét látványossá, tetszetőssé ezt a felülettisztítással megtudjuk oldani. Itthon széles körben elterjedt lehetőség  a lábazati festékek alkalmazása és a felülettisztítás Szombathelyi folyamattal   lehetővé tettük. Ez a fajta felülettisztítás Szombathelyi folyamat esztétikailag tökéletes , de a festék eltakarja az eredeti kő látányát, megakadályozva a fal szabad szellőzését. Felülettisztítás árak miatt igényelje  munkásaink   segítségét!