Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.18

Klímaszerelés, klíma árak Budapesten!

  • A klíma helyszínre elvitelt, szerelési munkadíjat, anyagköltséget
  • Az elektromos vezetékek létrehozását  a kültéri és beltéri klíma berendezések között, kültéri egység rögzítést, a beltéri egység felszerelését A vezetékek nyomvonalának létrehozását, kábelcsatorna felszerelését, falba süllyesztett vezetékek esetén a falhornyok vésését a klíma telepítés területén.
  • A klíma telepítési eszközök  beépítését, mely tartalmazza a szívó és nyomóoldali rézcsövet hőszigeteléssel, kültéri és beltéri egységet összekötő dupla szigetelésű betáp, és vezérlő vezetéket, kondenzvíz elvezető csővezetéket, szerelési anyagokat eltakaró fehér színű kábelcsatornát, egyéb rögzítő elemeket és kiegészítőket.
  • Szakszerű, tiszta klíma beszerelést minőségi szerszámokkal. A klíma beszerelési folyamán HILTI fúrógéppel készítjük el a kellő  furatokat, fúrás közben nagy teljesítményű ipari porszívóval szívjuk el a keletkezett port, így a klímaszerelés minimális kosszal jár. A klímaszerelő folyamat  végeztével magunk után feltakarítunk, és a klíma csomagolását igény esetén elszállítjuk.
  • A felhasználót tájékoztatják a klímaszerelők  a klíma helyes használatáról, a készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyvet megcsináljuk. Személyzetünket szakszerűen, a garanciális követelmények betartásával végezzük  a klíma értékesítésnél.

Az ingatlan tájolása, az üveg felületek nagysága, a hűtendő belső tér nagysága és kialakítása nagyban befolyásolja, hogy milyen teljesítményű klíma értékesítésre lesz szükségünk – esetleg milyen módon lehet megoldani, hogy elég legyen egy kisebb teljesítményű berendezés is. A precíz  helyszíni felméréssel komoly összegeket is meg lehet takarítani a klímaszerelésnél mind a létesítés, mind a későbbi üzemeltetés során. Klíma árak miatt igényeljék ki kollégánk segítségét!

Tisztázni kell, hogy a felhasználók hogyan is szeretnék használni a területet   a klímaszerelés előtt. A klímaszerelés Budapesti költséget csökkenteni lehet a kültéri és a beltéri klíma  közötti távolság csökkentésével, illetve optimalizálásával Az allergén anyagokra érzékeny felhasználónál nagyon lényeges a szűrők minősége, másoknál viszont lehet, hogy a design, vagy az összeg  a legfontosabb szempont a klímaszerelés Budapest területén. Klíma akció kellene, hívja fel vállalatunkat!

Törekedni kell arra is, hogy a klíma Budapesti beszerzésnél olyan helyre kerüljön, hogy a hűvös légáramlat lehetőleg minél kevésbé érje közvetlenül a belső térben tartózkodókat. Ezzel számos  későbbi probléma elkerülhető el és a komfort érzet is jelentősen javítható a klíma Budapest területén.

A klíma árak és tervezés előírása , hogy a felszerelésre kerülő klíma berendezés lehetőleg minél kisebb költséggel, észrevétlenül tegye a dolgát és segítse a kellemes környezet megteremtését. Klíma akció miatt vegye fel vállalatunkkal a kapcsolatot!

klma_telepites_klima_beszereles_1.png