Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.03.20

Masszázs, masszőr 9.kerületben!

Masszázs 9.kerület, masszőr 9. kerület, masszázs stúdió 9.kerület, svéd masszázs 9.kerület, pedikűr 9.kerület, pedikűr Budapest, svéd masszázs Budapest, masszázs stúdió Budapest, masszázs Budapest, masszőr Budapest központjában várjuk szeretettel!

 

Bagóczki Teréznek hívnak, szakképzett masszőr Budapest területén. Tíz éve szolgálok fizikai közérzet javító tevékenységgel, így masszázs Budapesten,  valamint pedikűr Budapesten, manikűrrel és svéd masszázs Budapest központjában is. Masszázs stúdió Budapesten nyugodt környezetben várja időpont kérésért!

Nemrégiben megkérdezték tőlem: miért is csináltam meg a masszőr Budapesti tanfolyamot? Azt kell megemlítenem, mindig is segíteni akartam a masszázs Budapesti telephelyünkkel. Egyszerűen boldogság tölt el az, hogy adhatok, hogy szó szerint a kezem alatt gyógyulnak az emberek, hogy segíthetek enyhíteni a fájdalmaikat vagy csak épp a mindennapokból kizökkenve  töltődnek fel  a svéd masszázs Budapesti telephelyünkkel. Masszázs stúdió 9.kerületben bármikor bejöhet irodánkban!

Nyugodt környezetben, kényelmes masszázságyon csinálom a
masszázs 9.kerületi irodámnál, amihez vegyszermentes sajtolással készült 100%-os
kókuszolajat használok, melynek magas antioxidáns tartalma
feszessé, puhává varázsolja a bőrt, emellett nem tömíti el a
pórusokat, antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik. Masszázs stúdió 9.kerületben, várjuk időpont egyeztetésért!

Az izmok tökéletes kilazításához egy különleges masszázsgépet
használok, mely képes a legmélyebb izomrétegekbe is eljutni ez igaz is a pedikűr Budapesti telephelyünkre is.

A kezelés során kiemelten figyelek a stressz részekre, ahol az
összecsomósodott és letapadt izomköteget alaposan átgyúrom a masszázs 9.kerületi telephelyünkön.

svéd masszázs 9.kerületi telephelyünkön kézzel csinált, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Pedikűr 9.kerületben várjuk időpont kérésre.

Egyes ázsiai masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz a masszőr 9.kerületi kollégám.

svéd masszázs 9.kerületben ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül csinálom.   Masszőr 9.kerületben várjuk a megkeresését ha igényt tartana cégünkre!

A páciens jellemzően speciális masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül a pedikűr 9.kerületi folyamatunk alatt.