Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.16

Méhtelep, színesfém felvásárlás Szigethalom területén!

A központunk  11.000 m2 –es méhtelepen dolgozik Kisbér határán, mely megfelelően  elérhető  a 81-es illetve a 13-as főút irányából a méhtelep. A méhtelep Szigethalom területén tökéletes   a környezetvédelmi előírásoknak, korszerűsége, rendezettsége, működése a piaci elvárásokon túlmutat, a tökéletes  körülmények biztosítása érdekében 1500 m2 térbeton, betonozott és murvás út került kialakításra a méhtelep Szigethalom környékén. A precíz   elszámolást és mérést külső digitális kijelzővel is felszerelt 30 tonnás hídmérleg garantálja  az akkumulátor átvételnél. A vállalatunknál  személyzet   7 alkalmazott elsősorban a működésnek megfelelő végzettségű szakmunkás, anyagmozgató, gépkezelő és tehergépjármű vezető az akkumulátor átvétel szolgáltatásánál. Akkumulátor átvétel Szigethalom területén munkásaink várják a munkát.

Rendelkezésre álló berendezések    egy MAN 26.343 típusú multiliftes pótkocsis 20 tonna teherbírású teherautó, mely önrakodó daruval rendelkezik az akkumulátor átvétel Szigethalom központjában van, egy LIEBHERR A922 típusú forgókotró polip markoló kanállal, egy 16 tonnás Case-Poclain 688 típusú forgókotró polip markoló kanállal,egy STILL R70-30 fordítóvillás 3 tonna emelőképességű targonca, egy univerzális Ahlmann típusú 3 tonna emelőképességű targonca és homlokrakodó, valamint egy BW-40 típusú betonacél vágó gép és korrekt akkumulátor átvétel árak vannak biztosítva. Akkumulátor átvétel árak miatt vegyék fel központunkkal az igényeiket!


A piaci versenyképességet a naponta frissített színesfém felvásárlás árak is garantálják, melyeket a beszállított eszközök  mennyisége is befolyásol. A lakossági átvételi színesfém felvásárlás árakról. webcímen szerezhetnek dokumentumot.
Hatalmasabb mennyiségű valamint  gyakorlatias  színesfém felvásárlás esetén cégünk gyűjtőkonténer kihelyezését is vállalja. A díjazásokról az eladóval megállapodva a gyűjtött mennyiség nagyságához, illetve a szállítás rendszerességéhez igazítja a színesfém felvásárlást. A vállalat  tőkeerősségének köszönhetően az eladó igényeinek megfelelően akár azonnali utalással teljesít a színesfém felvásárlás Szigethalom területén.

A vállalatunk 2007. november 12-én nyitotta meg kisbéri vállalatát a színesfém felvásárlás Szigethalom területén. 

 

mehtelep_szinesfem_felvasarlas_szigethalom_1.jpg