Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.02.28

Nádtető készítés és nádaratás egy helyen!

Nádaratás, nádaratás árak, nádtető, nádtető árak, nádtető javítás, nádtető készítés miatt hívjon fel minket!

 

Nagyon fontos részünkre a nádtető készítésénél, hogy a precíz munka mellett a felhasznált nád minősége is első osztályú legyen. Éppen ezért irodánk bővítette profilját, és immár nádaratással és nádosztályozással is foglalkozunk, így saját anyagból készíthetjük el a tetőket. Nádaratás árak miatt vegye fel irodánkkal a kapcsolatot!


Saját nádaratás tevékenységünk mellett vállaljuk más területek bérben vágását is. Nádaratás miatt is hívjon bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Nádaratás árak érdekelnék, vegye fel irodánkkal a kapcsolatot!

Egy minőségileg megcsinált nádtető akár 30-40 évet is bír normál időjárási viszonyok és megfelelő karbantartás mellett. Nádtető árak miatt vegye fel telephelyünkkel a kapcsolatot!
Amik kellenek a nádtető elkészítéséhez:

I.  Nagyon fontos, hogy tökéletes legyen a nádtetőszerkezet, hiszen erre ”építjük” a tetőt. Minden helyzetben felmérjük a jelenlegi állapotot és tájékoztatjuk arról, ha esetleg valamin változtatni kellene a nádtető készítésnél. Nádtető árak miatt kérje embereink segítségét!

II. Nagyon fontos a megfelelő minőségű nád, irodánk saját első osztályú náddal dolgozik a nádtető készítésnél.

III. És talán a legfontosabb, hogy a tetőfedő tökéletes szaktudással rendelkezzen a nádtető javításnál.

Az előzőekben leírt tulajdonságok meglétét nem mindenki várja el, de irodánk csak minőségi nádtető javítással foglalkozik, így azok megléte elengedhetetlen ahhoz, hogy munkánk kifogástalan legyen és arra garanciát tudjunk vállalni. Nádtető javítás miatt kérje embereink ajánlatát!