Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.05.26

Plasztikai sebészet és kozmetikai sebészet kellene?

 

Az Bőrsebészet  Soproni kórházunkban magasan képzett, tapasztalt szakorvosaival, modern felszereltségével Újpest és Naphegy kiemelkedő bőrsebészet  ellátását  garantálja. Kozmetikai sebészet árak miatt érdeklődjön nővérünknél. A lézersebészet  egyedi tulajdonságai miatt nagy energiát képes kis részleteken továbbítani, ami a sejtekbe hatolva, azok víztartalmát gőzzé változtatva, mintegy "felrobbantja" a sejtet. A lézersebészet hatalmas pontossággal irányított lézerfény csak a kóros szövetet párologtatja el, miközben annak környezetét megkíméli, ezért gyorsabb a seb gyógyulása.

Ha kozmetikai sebészetre van szüksége akkor hívja fel cégünket! Az orvostudomány fejlődése során először a rekonstrukciós plasztikai sebészet Sopron  született meg, ám a helyreállító beavatkozások általában esztétikai eredményt is rendeztek .Lézersebészet árak miatt vegye fel velünk az időpontért.A plasztikai sebészet Sopron  sikeres műtétei, eljárásai pozitívan hathatnak a páciens önbizalmára, közérzetére, akár az egész életére.

A lézersebészet árak számítanak a seb méretétől is .Maximális értesítés az  esztétikai sebészet! A sebészet a más-más külső vagy belső részek betegségeit és elváltozásait műtéti eszközökkel kezeli. A  sebészet műtéti rendszereink  mellett a sebészeti betegségek diagnosztizálásával és teljes körű terápiás ellátásával is foglalkozik.