Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.10

Robogó alkatrész, motor szerviz árak kellenének?

Robogó alkatrész árakra lenne kérvénye, vegye fel cégünkkel a kapcsolatot! Vannak motorszervizelési munkálatok, amit viszonylag rövid idő alatt, 1-2 órán belül, el tudom végezni a motorodon, és ha neked úgy kényelmesebb, akár meg is várhatod. Lehet a motorszerviznél vannak: olajcsere, olajszűrő csere, fékbetét csere, fékfolyadék (fékolaj) csere, kuplungfolyadék csere, első és hátsó lánckerék és lánc (lánc szett) csere, állapot felmérés stb. Ez az idő típusonként változó  a motorszerviz Budapest részlegénél  és feltétele, hogy a szükséges alkatrészt be tudjam szerezni és itt legyen hozzá.
Bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges a motorszerviz Budapesti vállalatunknál! Robogó szerviz árak miatt igényelje embereinktől a kapcsolatot!

 
JAPÁN robogó alkatrészeket is értékesítünk,  Honda motorszerviz, Kawasaki szerviz, Suzuki motor telephely, de NEM hivatalos márkaszerviz. Ezért a gyári garancia időn túli, európai és amerikai piacra megcsinált 4 ütemű, 125 ccm-nél nagyobb, lánc és kardán hajtású motorkerékpárok, általános, időszakos, szervizelését, javítását vállalom nagy tapasztalattal, REÁLIS ÁRON a robogó alkatrész területén is. Robogó alkatrész Budapesten személyzetünk  várj megkeresését!
Motorkerékpár-javítás  pályafutásom 1990-be kezdődött a MotorPedo Kft. (Budapest III. kerület Kunigunda út 3.)
HONDA szerviz részlegénél a robogó alkatrész Budapest területén. Ez volt az első Honda robogó szerviz az országban, ahol Zajzon András és Dr. Spáth Tivadar voltak a főnökeim, és a vállalat kereskedelmi részlegénél dolgozott Bajok Gábor is, aki akkor a kollégám volt, és ő később a Magyar Suzuki RT. motorkerékpár üzletág vezetője lett. Robogó szerviz árakra lenne igénye vegye fel telephelyünkkel  a kapcsolatot!
 
A Gyár által előírt, szerelési könyvekben meghatározott km megtétele után a robogó szerviz területén, és (vagy) évente megcsinálandó  ellenőrzési folyamatok, és alkatrész cserék a biztonságos, megbízható motorozás érdekében. Robogó szerviz Budapesten embereink várja megkeresését! Motorkerékpár javításra lenne kérvénye vegye fel cégünkkel a kapcsolatot! Motorkerékpár javítás Budapesten személyzetünk várja a munkát!
 
Vannak motor javítás Budapesti feladatok, amit viszonylag rövid idő alatt, 1-2 órán belül el tudom végezni a motorodon, és ha neked úgy kényelmesebb, akár meg is nézheted. Motor szerviz árak miatt vegye fel telephelyünkkel  a kapcsolatot!

 

Gépjárművünk ketyegője és fő működtetője a motor amit egy robogó tuninggal meg is tudunk csinálni.Robogó tuning árak miatt vegyék fel telephelyünkkel a kapcsolatot! Folyamatos igénybevétele miatt kopó és forgó elemei  robogó tuning területén (például vezérmű szíj, feszítőgörgő) akaratlanul elhasználódnak, a felújítás előbb-utóbb szükségszerűvé válik.  Motor javítás kellenének, kérje ki vállalatunk segítségét! A megbízható robogó tuning Budapesti telephelynél  és hosszú távú működéshez mindenképp szakember segítsége korrigáltt , az otthoni javítás több kárt okoz, mint amennyit az ember rövidtávon megspórolhat. Robogó tuning 15.kerületben vállalatunk várja megkeresését!

Igény esetén biztosítjuk a szükséges alkatrészcserét  motorszerelés részlegénél , garantálva Önnek minőségi szolgáltatásainkat és versenyképes árainkat! Motorszerelés Budapest területén személyzetünk várja megkeresését! Precíz árajánlatért és időpontért weboldalunkon történt regisztrációját követően válassza az időpontfoglalás és ajánlatkérés menüpontot a motorkerékpár szerelés által. Robogó alkatrész árak miatt vegye fel telephelyünkkel a kapcsolatot! Motorkerékpár szerelés Budapest területén kollégánk várja megkeresését!