Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.12.17

Üveggyöngy szórás, vízsugaras vágás Budapesten!

Az üveget mindenképpen sík részletre  kell helyezni, mert ha megfeszül, akkor könnyen darabjaira törhet az üveggyöngy szórásnál. Vonalvezetőként legcélszerűbb vonalzót elővenni  az üveggyöngy szórás területénél. Ha meghatározott nagyságú  üveglapot szeretne, akkor érdemes előre kimérni a vonalak helyét, ha csak egy letört darabot szeretne eltávolítani, akkor pedig azonnal kezdheti a műveletet a légtechnika gyártásnál. Tehát első lépésként a vágás méretéhez  kell illeszteni a vonalzót,amely mentén majd az üveget el fogja vágni a légtechnika gyártásnál. A kerekes üvegvágót mártsa petróleumba vagy terpentinbe, majd erős és egyenletes nyomás mellett lassan húzza végig a vonalzómentén az üvegvágóját a vízsugaras vágás területén. A vékonyabb csíkok megoldását  acélkerekes üvegvágóval teheti meg a vízsugaras vágásnál.

Alapjáraton,ha nem szeretne ilyen munkába fogni a légtechnika elemeknél, akkor forduljon szakemberhez, hiszen nemcsak vidéken, hanem Budapesten is talál üvegezésre, üvegvágásra szakosodott műhelyeket.

Az üveg-megmunkálásra szakosodott gyárakban  többfajta technológiát alkalmaznak a légtechnika elemek elvágására. Egyes területeken CNC-technológiával gyorsan, milliméterpontosan, minimális anyagveszteséggel tudják az üveget elvágni a légtechnika rendszerénél.

A leginnovatívabb légtechnika területén  az üvegmegmunkálás szempontjából a vízsugaras vágás. Ennek a folyamatnak köszönhetően bármilyen anyagból,bármilyen méretű darab vágható, csak a képzelet szabhat határt, a kárgravírozásra is jól alkalmazható a vízsugaras vágás Budapesten. Vízsugaras vágás árak miatt vegyék fel telephelyünkkel  a kapcsolatot!

A vízsugaras vágás Budapesti gépeknél is több típus létezik. Jelenleg a legfejlettebb változatot hordozz magában  az abrazív vágógép, mely innovációs fejlesztések eredményeképpen jött létre. Gyorsabb, precízebb  és nagyon precíz vágási minőséget képvisel, 1 mikron pontossággal dolgozik és korrekt vízsugaras vágás árakkal dolgozunk. A tökéletesen kifejlesztett vezérlőegység mobilan használható, mely az ipari környezetben szabadabb mozgást tesz lehetővé az üveggyöngy szórás Budapest területén. Üveggyöngy szórás árak miatt tárcsázzanak fel minket!

Az üveggyöngy szórás Budapesten a magasnyomású pumpa elvén zajlik, mely a vágás előtt a vizet besűríti. Üveggyöngy szórás árakra lenne igénye, tárcsázzon fel minket!

uveggyongy_szoras.jpg